040 170 7141

Toimitusaika

Käsittelemme tilaukset 1-2 arkipäivän kuluessa. Joidenkin tuotteiden osalta toimitusaika saattaa olla pidempi, mutta näistä tapauksista kerrotaan tuotetiedoissa aina erikseen. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiimme mahdollisimman nopeasti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Toimitustavat

Nouto valitsemastasi Postista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet omasta Postista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä tai sähköpostilla paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi Postista heti saapumispäivänä.

Nouto valitsemastasi Postin pakettiautomaatista, hinta 4,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti.

Postin kotiinkuljetus, hinta 8,90 €

Postin kotiinkuljetus on helppo tapa vastaanottaa lähetys. Pienemmät toimitetaan haluamaasi osoitteeseen. Isommista lähetyksistä Posti sopii kanssasi toimitusajankohdan.Lähetykset toimitetaan suuremmissa kaupungeissa vastaanottajille arkisin klo 21 mennessä ja muilla alueilla klo 14 tai 17 mennessä.

Posti Kotipaketti:

Postinjakaja sopii kanssasi toimitusajankohdasta ja jakaa paketin, kun sinulle sopii.

Posti Express paketti:

Posti toimittaa tilauksesi perille ilman erillistä toimitusajankohdan sopimista. Jos toimitus ei jostain syystä onnistu, lähetys viedään lähipostiin.Postin lähetyksien kulkua voit seurata lähetystunnuksen perusteella, jonka saat sähköpostiin, kun lähetämme paketin.

Nouto valitsemastasi Matkahuollon toimituspisteestä, hinta 3,90 €

Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollosta.Nouda tilaamasi tuotteet valitsemastasi K-marketista tai R-kioskista.Nouda tilaamasi tuotteet lähimmästä Matkahuollon pakettiautomaatista.

Nouto RAK-Huollon toimipisteestä (Riihikuja 3, Vantaa)

Voit noutaa verkkokaupan kautta tehdyt tilaukset ilman toimitusmaksuja myymälästämme saatuasi sähköpostitse kuittauksen tilauksen valmistumisesta. Toimipisteemme osoite on Riihikuja 3, Vantaa. Olemme avoinna arkisin klo 08:00 – 16:00

Toimitusaika

Tuotteidemme toimitusaika kuljetuksineen on 1 – 4 työpäivää, jollei tuotteen tuotetiedoissa muuta kerrota. Pyrimme aina mahdollisimman nopeaan toimitukseen. Olemme asiakkaisiin mahdollisimman pikaisesti yhteydessä sähköpostitse tai puhelimitse mikäli havaitsemme toimitusajan kestävän normaalia pidempään.

Ulkomaan toimitukset

Tällä hetkellä toimitamme tuotteita vain Suomeen.

Maksutavat

Palautusoikeus ja tuotevaihdot

Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja muuttumaton.

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen info@rakhuolto.fi tai puhelimitse numeroon 040 170 7141 (ma – pe 08:00 – 16:00). Annamme sinulle sähköpostitse tai puhelimitse tarkemmat ohjeet palautuksen tekemiseksi. Ohjeet löydät myös näistä toimitusehdoistamme.Sama palautusoikeus koskee vioittuneita tuotteita tai mikäli olette saaneet muuten virheellisen toimituksen. Toimituskuluja ei tällöinkään tarvitse maksaa.Pyydämme ystävällisesti aina palautuksen yhteydessä ilmoittamaan meille:

Palautuksen syynTilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme jonkin muun tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).

Postin kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Voit palauttaa lähetyksen postin palvelupisteen kautta riippumatta tavasta, jolla sen sait.Kirjoita lähetyksen päälle palautustunnuksemme -, vie lähetys postiin ja kerro, että kyseessä on RAK-Huolto Oy:n asiakaspalautus. Jos pakkauksessa on alkuperäinen osoitekortti, posti tekee korttiin tarvittavat muutokset ja lähetys palautetaan muutetulla kortilla. Voit myös mennä postiin ilman korttia ja Postin henkilökunta tulostaa palautuskortin lähetykseen puolestasi.Voit palauttaa paketin ilmaiseksi myös Helposti-koodilla. Tilaa palautuskoodi osoitteessa www.posti.fi/palautapaketti syöttämällä lähetystunnus (JJFI-alkuinen koodi). Palauta paketti postiin tai automaattiin sieltä saamasi ohjeen mukaan.

Matkahuollon kautta tilattujen tuotteiden palauttaminen

Vie paketti Matkahuollon toimipisteeseen ja anna asiakaspalvelijalle palautuskoodimme .

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: info@rakhuolto.fi tai soittamaan 040 170 7141.

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen info@rakhuolto.fi tai soittamalla 040 170 7141. Yleensä ilmoitamme asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista. Myös RAK-huolto Oy pidättää oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen asiakkaan tilille.

Yhteystiedot

RAK-huolto Oy
Y-tunnus: 3118969-4

Riihikuja 3
01720 Vantaa

info@rakhuolto.fi
040 170 7141