Työkonehuolto
Vantaa & Uusimaa

Työkonehuolto Ammattitaidolla

Työkonehuolto lisää laitteen käyttöikää ikään ja merkkiin katsomatta.

RAK-Huolto toteuttaa työkonehuollot Vantaalla ja huoltoauton avulla paikan päällä koko Uudenmaan alueella. Toimimme Kubotan, LM Tracin, Venierin sekä MultiOnen valtuutettuna huoltoliikkeenä. Huollamme kattavasti myös muut työkoneet iästä ja merkistä riippumatta.

Huollamme kaikki työkoneet ja kiinteistönhuoltokoneet merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Meillä on kokemusta Kubotan, LM Tracin, Venierin sekä Multionen ohella sellaisten merkkien, kuten, Wille, Kramer, bobcat,  ja jcb, huoltamisesta.

Käänny puoleemme minkä tahansa työkoneen huollossa, niin palvelemme sinua ammattitaidolla ja ripeästi!

Valtuutettu LM Trac Huolto

Huollamme ja korjaamme kaikki Lm Trac työkoneet

Lai-Mu on valmistanut laadukkaita LM Trac -monitoimikoneita vuodesta 1987 alkaen. Nykyään yrityksen mallistoon kuuluu useita eri kokoisia monitoimikoneita.

Toimimme LM Tracin valtuutettuna huoltoliikkeenä. Huollamme monitoimikoneesi ammattitaidolla.

Valtuutettu Kubota Huolto

Huollamme Kubota kiinteistötraktorit ja muut Kubota koneet.

RAK Huolto on valtuutettu Kubota huolto, valmistajan hyväksymien osien ansiosta ja valtuutuksen ansiosta laitteen takuu säilyy, kun huollat sen meillä.

Ficon Huolto & Varaosat

Olemme valtuutettu Ficon huolto ja kauttamme saat myös varaosat kaikkiin Ficonin laitteisiin, kuten hiekoittimiin, lumiauroihin, painepesureihin sekä alusteriin.
 
Ficon tuotteet valmistetaan Joensuussa.

Huoltoautomme Palvelee

Palvelemme sinua työkoneesi huoltoihin liittyvissä kysymyksissä Vantaalla sijaitsevassa huoltoliikkeessämme.

Meillä on käytössämme myös huoltoauto, jonka avulla tuomme huoltotoimenpiteet tarvittaessa sinne, missä huollettava laite on ja teemme korjaustoimenpiteet paikan päällä.

Säästät aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse järjestää kuljetusta rikkoutuneelle tai huollon tarpeessa olevalle työkoneellesi.

Muista myös pienkonehuolto ja peräkärryhuolto -palvelumme.