Työkonehuolto Hyvinkäältä palvelee koko Uuttamaata

Ota yhteyttä

RAK-Huolto toteuttaa työkonehuollot Hyvinkäällä ja huoltoauton avulla paikan päällä koko Uudenmaan alueella. Toimimme LM Tracin valtuutettuna huoltoliikkeenä. Huollamme kattavasti myös muut työkoneet iästä ja merkistä riippumatta. 

LM Tracin valtuutettu huoltoliike

Lai-Mu on valmistanut laadukkaita LM Trac -monitoimikoneita vuodesta 1987 alkaen. Nykyään yrityksen mallistoon kuuluu useita eri kokoisia monitoimikoneita. Toimimme LM Tracin valtuutettuna huoltoliikkeenä. Huollamme monitoimikoneesi ammattitaidolla. 

Työkoneiden huolto ikään ja merkkiin katsomatta

Huollamme kaikki työkoneet ja kiinteistönhuoltokoneet merkkiin ja vuosimalliin katsomatta. Meillä on kokemusta LM Tracin ohella sellaisten merkkien, kuten Wille, Kramer ja Kubota, huoltamisesta. Käänny puoleemme minkä tahansa työkoneen huollossa, niin palvelemme sinua ammattitaidolla ja ripeästi!

Varaa huolto työkoneellesi

Työkonehuolto myös paikan päällä

Palvelemme sinua työkonehuoltoon liittyvissä kysymyksissä Hyvinkäällä sijaitsevassa huoltoliikkeessämme. Meillä on käytössämme myös huoltoauto, jonka avulla tuomme huoltotoimenpiteet tarvittaessa sinne, missä huollettava laite on ja teemme korjaustoimenpiteet paikan päällä. Säästät aikaa ja rahaa, kun sinun ei tarvitse järjestää kuljetusta rikkoutuneelle tai huollon tarpeessa olevalle työkoneellesi.