Renkaat, renkaidenvaihdot ja rengashuollot Hyvinkäällä

Ota yhteyttä

RAK-Huollosta saat kattavat rengaspalvelut henkilöautollesi. Teemme rengashuollot ja myymme tarvittaessa uudet kuluneiden tilalle. Meiltä on saatavissa laaja valikoima laadukkaita renkaita. Teemme renkaidenvaihtotyöt ripeästi ja ammattitaidolla. Tarjoamme myös rengashotellin vaivattomaan renkaiden säilytykseen Hyvinkäällä.

Ajoturvallisuutta hyvillä renkailla

Auton renkaat ovat ainoa kosketuspinta ajoneuvon ja tien välillä. Tämän kosketuspinta-alan pitävyydestä riippuu koko ajoneuvon hallinta. Renkaiden kunto vaikuttaa olennaisella tavalla auton turvallisuuteen. Rengashuolto on siis olennainen osa auton toimivuuden ja turvallisuuden ylläpidossa. 


Esimerkiksi Liikenneturvan sivuilta löytyy tietoa siitä, miten renkaiden turvallisuuden voi varmistaa. Tarkista renkaidesi kunto säännöllisin väliajoin ja tilaa ajoissa uudet renkaat kuluneiden tilalle. Uudet renkaat voi ottaa helposti alleen kesä- tai talvirenkaisiin vaihtamisen yhteydessä, mutta renkaiden kunnon niin vaatiessa uusiin renkaisiin siirtyminen on joskus syytä tehdä kesken kauden. 

Laaja valikoima renkaita

Myymme muun muassa Cordiantin ja Kumhon renkaita. Molemmilta valmistajilta löytyy Suomen oloihin sopivia renkaita monissa eri kokoluokissa. Kyseisten valmistajien valikoimiin kuuluu niin kesä- kuin talvirenkaita. Cordiant kuuluu Itä-Euroopan johtaviin rengasvalmistajiin. Kumho on tällä hetkellä yhdeksänneksi suurin rengasvalmistaja maailmassa. Kauttamme on saatavilla kattava valikoima myös muita laadukkaita rengasmerkkejä. Asennamme tietenkin renkaat valmiiksi alle Hyvinkäällä sijaitsevassa toimipisteessämme.

Meiltä renkaidenvaihdot ja rengashotellipalvelut

Asennamme renkaat henkilöautoosi ripeästi ja ammattitaidolla. Tuo omat alle vaihdettavat renkaat mukanasi tai osta meiltä uudet renkaat kuluneiden tilalle. Voit jättää samalla vanhat renkaasi kierrätykseen. Saat meiltä myös vaivattoman rengashotellipalvelun: jätä kesä- tai talvirenkaasi meille säilytykseen, niin sinun ei tarvitse raahata niitä varastoon tai vintille. 


Talvi- ja kesärenkaiden kiivaimmat vaihtosesongit osuvat usein loka–marraskuun ja maalis–huhtikuun taitteeseen. Ole ajoissa liikkeellä ja varmista sinulle sopiva renkaidenvaihtoaika ottamalla jo ennakkoon yhteyttä! Peruutusaikoja löytyy usein lyhyelläkin varoitusajalla.

Rengastöiden hinnasto

 • Renkaiden vaihto henkilöautoon / pakettiautoon tai maasturiin

  30 € / 35 €

 • Renkaiden vaihto ja tasapainotus henkilöautoon / pakettiautoon tai maasturiin

  50 € / 60 €

 • Renkaiden paikkaus

  30 €

 • Rengashotelli

  85 € / kausi

  Sisältää säilytyksen sisätiloissa, käsinpesun, renkaiden kunnon tarkistuksen ja alle asennuksen

 • Omien renkaiden vaihto vanteille 16" tai alle / 17–18" / 19–20"

  60 € / 80 € / 100 € hinta/sarja

  Renkaiden vaihdot maksimissaan 20" vanteille