Pienkonehuolto Espoossa hoitaa kuntoon kaikki pihasi pienkoneet

Ota yhteyttä

RAK-Huollolta saat asiantuntevan ja kokeneen pienkonehuollon Espoon Juvanmalmilla. Laitamme kaikki pihasi pienkoneet kuntoon. Meille kannattaa tuoda korjaukseen ja huoltoon kaikenlaiset pienkoneet ruohonleikkureista moottorisahoihin. Huollon saa järkevään hintaan, eikä rahaa tarvitse sijoittaa uuteen laitteeseen.

Pienkone kuin pienkone toimintakuntoon

Oli kyse sitten toimivan laitteen puhdistuksesta ja huollosta tai rikkoutuneen korjaamisesta, me olemme apunasi. Meillä on pitkä kokemus liki kaikenmerkkisten ja kaikenikäisten pihan ja puutarhan pienkoneiden huoltamisesta ja korjaamisesta. Sellaista, mitä me emme ole huoltaneet, tuskin löytyy nurkistasi. 


Saat meillä kuntoon työnnettävät ja ajettavat ruohonleikkurit, trimmerit, moottorisahat, raivaussahat, jyrsimet, lehtipuhaltimet ja lumilingot – ja paljon muuta. Teroitamme terät, vaihdamme öljyt ja teemme kaikki muut tarvittavat toimenpiteet. Ota yhteyttä, niin katsotaan sopiva huoltoaika.

Pienkonehuolto kannattaa aina

Uudet koneet tarvitsevat säännöllistä huoltoa ja korjausta pysyäkseen hyvässä kunnossa. Ammattilaisen tekemä huolto pidentää laitteen käyttöikää ja takaa sen, että laitteen käyttö on turvallista vuodesta toiseen. Huolto kannattaa suorittaa hyvissä ajoin, jotta laite on käyttövalmiina silloin, kun sitä tarvitaan. 


Rikkoutuneen laitteen voi usein huoltaa kuntoon. Voit säästää rahaa ja sitä paljon puhuttua hiilijalanjälkeäsi, kun et aina osta uutta hajonneen tilalle. Ammattilaisen tekemä pienkonehuolto voi olla avuksi toivottomaltakin tuntuvassa tilanteessa. Ota rohkeasti yhteyttä, niin arvioidaan, mitä voimme tehdä ja miten paljon se maksaa. Palvelemme asiakkaitamme Espoon lisäksi laajemmin Uudellamaalla tarpeen niin vaatiessa.